SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Akademi
Kamratskap – Kul – Kämpa – Kunskap

IFK Göteborg Höstlovscamp 1–3 november
2021-09-06 09:54

Anmälan för Höstlovscamp är öppen för spelare födda 2008 - 2012.

 

I Nordens största multiarena, Prioritet Serneke Arena som är hemvist för IFK Göteborgs 5-stjärniga Akademi arrangerar vi en träningscamp under höstlovet för unga fotbollsspelare.

Förutom kamratskap, glädje och härlig stämning så erbjuder vi fotbollsträning i absolut toppklass. Varje grupp leds av en av Akademins egna tränare som under 3 dagar genomför 11 träningspass som fokuserar på teknik och anfallsspel. Övningarna är hämtade direkt från Akademins spelarutvecklingsprogram för utespelare och målvakter.

 

Våra ledord 4K – Kamratskap, Kul, Kämpa och Kunskap löper som en röd tråd genom 3 intensiva fotbollsdagar där ledarna kommer dela med sig av sina erfarenheter kring fotboll, träning, match och kamratskap.

 

Välkommen!

 

Observera att anmälan sker via SportAdmin och vid betalning kan du välja att betala direkt via kort eller via faktura genom Billmate som är partner till SportAdmin. Vid val av faktura kommer en mindre avgift tillkomma i form av en administrationsavgift. Vid val av faktura kommer även en kreditupplysning göras av Billmate via Creditsafe. Den syns inte för tredje part och påverkar inte kreditvärdighet.

 

Anmäl dig här.

 

 

 
Våra partners