SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Akademi
Kamratskap – Kul – Kämpa – Kunskap

Akademi Fotbollsskolan – Information

IFK Göteborgs Akademi Fotbollsskola för flickor och pojkar 7 - 8 år. 2021 - födda 2014 och 2013.

 

IFK Göteborgs Akademi Fotbollsskola ingår i IFK Göteborgs Europa Akademi och är öppen för alla flickor och pojkar oavsett vilken förening spelaren tillhör. Meddela spelarens ordinarie tränare i den klubb spelaren tillhör att hon/han är med på träningar i IFK Göteborgs Akademi fotbollsskola.

IFK Göteborg har ingen lagverksamhet för flickor och pojkar som är 7 – 8 år. Istället erbjuder vi öppna träningar för flickor och pojkar.

I 7 – 8 års ålder är det i vår Akademi Fotbollsskola.

Från 9 – 13 års ålder erbjuder vi vår Europa Akademi samt Camper. Öppna Extraträningar har vi för 11 – 13 åringar. Efterhand erbjuder vi en del spelare att komma med i IFK Göteborgs lagverksamhet. Det här sker tidigast från 12 år.

 

Vår Akademi Fotbollsskola kommer att genomföras som längst från januari – april och september – december ca 15 gånger per år, det kan bli på vardagar klockan 15.30 – 16.30 alternativt på lördag eller söndag morgon exempelvis 8.00 – 09.00 eller 09.00 – 10.00 eller söndag kväll 16.30 – 17.30, vi tränar max en gång i veckan och det sker i Prioritet Serneke Arena på Kviberg. Träning sker inomhus i hall med konstgräs.

 

Information om när träningarna är kommer på IFK Göteborg hemsida. Titta alltid på den sidan innan träningen för att se om det är några ändringar. 

 

Nyheter om Akademin

 

Frågor till: roger.gustafsson@ifkgoteborg.se

 
Våra partners