SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Akademi
Kamratskap – Kul – Kämpa – Kunskap

Europa Akademin - Information

IFK Göteborg Europa Akademi för flickor och pojkar 8 - 10 år födda 2015, 2014 och 2013.

 

IFK Göteborgs Akademi siktar in sig på Europa. Riktigt motiverade fotbollsungdomar i hela vår region ska erbjudas bästa möjliga förutsättningar att nå sina drömmar om spel på de stora arenorna i Europa.

 

IFK Göteborg Akademi erbjuder en Europa Akademi. En satsning på extraträning av unga fotbollsspelare i hela regionen. Parallellt med vår egen Akademi kommer vi att ordna träningar och efterhand även matcher för regionens mest motiverade flick- och pojkspelare – hela vintern i bästa tänkbara fotbollsmiljö inomhus.

 

Europa Akademin är till för dig som vill lite mer med din fotboll. Du vill träna extra när möjlighet finns. Vi erbjuder dig träning vintertid utöver träningen i din egen förening. Träningen sker inomhus i Prioritet Serneke Arena. Det här sker alltid i samverkan med spelarnas föreningar. Spelarna är kvar i sin klubb och sin hemmamiljö samtidigt som de har möjlighet till extra fotbollsaktiviteter, framför allt under vintern. Det är således spelarens klubb som godkänner respektive spelares medverkan.

 

Träningen är till för flick- och pojkspelare 8 – 10 år och sker mestadels på söndagskvällar. För att kunna erbjuda bästa möjliga träning inomhus i Prioritet Serneke Arena, med våra ordinarie instruktörer så måste vi ta ut en avgift per spelare och träning.

 

I Europa Akademin ingår även vår Öppna Fotbollsskola 6 – 7 år, Camper för 9 - 13 år och Öppna Extraträningar för 11 - 13 år. För flickor och pojkar. Vi söker således spelare i Göteborg och i regionen – inom ca 20 mils omkrets från Göteborg – som vill medverka i vår Europa Akademi. Spelaren anger vid anmälan att hon/han har godkänt från sin förening att medverka i Europa Akademin.

 

Europa Akademin startar under hösten respektive år och pågår hela vintern till slutet av mars nästkommande år. Europa Akademin fortsätter sedan kommande vinterperioder på liknande sätt. 

 

Spelare och deras tränare kan även bli EA-medlemmar i IFK Göteborg Europa Akademi (dock inte nödvändigt för att få vara med på EA-träningarna). De får då tillgång till vår hemsida s2s.net för all kontakt och information samt för att se vilket moment vi ska träna på nästa träning och dessutom se utförandet av det fotbollsmoment ni ska träna på. Medlemskapet är gratis – det är bara att anmäla sig via formuläret för EA-medlem och sedan får du tillsänt dig din personliga login till vår hemsida s2s.net.

 

Europa Akademin medlem (spelare)

Europa Akademin medlem (tränare)

 

Varje träningstid meddelas på IFK Göteborgs hemsida:

 

Anmälningssida

 

Europa Akademiträningen kostar 225 kr per träning vintern 2023 – 2024. Medföljande tränare kan medverka gratis och behöver inte anmäla sig. Tränare kan med fördel vara omklädd och medverka som assisterande tränare ute på plan.

 

Frågor till roger.gustafsson@ifkgoteborg.se

 

Foto: Bildbyrån.

 

 

 

  
Våra partners