IFK Göteborg Akademi

Bli medlem i IFK Göteborg Fotboll
P19 till final
2021-12-04 17:13

P19 vinner P19 Allsvenskan Södra och är klara för final.

Under lördagen spelade P19 mot Örgryte IS i P19 Allsvenskan Södra och det blev vinst med 2 – 0. Anton Kurochkin och Hussein Carneil är de blåvita målskyttarna för dagen.

Det var en dramatisk eftermiddag där Malmö FF besegrade Halmstads BK med 2 - 1. Ett resultat som leder till att IFK Göteborg P19 är klara seriesegrare trots en omgång är kvar att spela.

Ettan i P19 Allsvenskan Södra möter vinnaren i P19 Allsvenskan Norra i SM-final.

P19 Allsvenskan Södra

P19 Allsvenskan Norra

Europa Akademin 2022
2021-11-16 10:19

Tre nya datum för Europa Akademin i januari och februari.

Nu går det att anmäla sig till Europa Akademin den 23, 30 januari och 6 februari.

Grupperna är ändrade efter hur spelarna har anmält sig under hösten så de nya grupperna är 2008-2009, 2010 och 2011-12. Träningarna är även förlängda till 2 timmar.

IFK Göteborg Europa Akademi är en stor satsning på extraträning av unga fotbollsspelare i hela regionen. Både för flickor och pojkar födda 2008 till 2012. Europa Akademin är till för dig som vill lite mer med din fotboll. Du vill träna extra när möjlighet finns.

Läs mer här.

Anmälningssida.

IFK Göteborg Sportlovscamp 14–16 februari
2021-11-11 21:25

Anmälan för Sportlovscamp är öppen för spelare födda 2009 - 2013.

Vi vill förtydliga att läget är oklart just nu när det gäller pandemin och att restriktioner kan återinföras i Sverige. Det allmänna läget i Sverige kan leda till att vi måste ställa in Sportlovscampen.

I Nordens största multiarena, Prioritet Serneke Arena som är hemvist för IFK Göteborgs 5-stjärniga Akademi arrangerar vi en träningscamp under höstlovet för unga fotbollsspelare.

Förutom kamratskap, glädje och härlig stämning så erbjuder vi fotbollsträning i absolut toppklass. Varje grupp leds av en av Akademins egna tränare som under 3 dagar genomför 11 träningspass som fokuserar på teknik och anfallsspel. Övningarna är hämtade direkt från Akademins spelarutvecklingsprogram för utespelare och målvakter.

Våra ledord 4K – Kamratskap, Kul, Kämpa och Kunskap löper som en röd tråd genom 3 intensiva fotbollsdagar där ledarna kommer dela med sig av sina erfarenheter kring fotboll, träning, match och kamratskap.

Välkommen!

Observera att anmälan sker via SportAdmin och vid betalning kan du välja att betala direkt via kort eller via faktura genom Billmate som är partner till SportAdmin. Vid val av faktura kommer en mindre avgift tillkomma i form av en administrationsavgift. Vid val av faktura kommer även en kreditupplysning göras av Billmate via Creditsafe. Den syns inte för tredje part och påverkar inte kreditvärdighet.

Anmälan öppnar 07:00 12 november.

Anmäl dig här.

Ladda ner medlemsappen