IFK Göteborg Akademi
Kamratskap – Kul – Kämpa – Kunskap

Bli medlem i IFK Göteborg Fotboll
Träningar och träningsmatcher utan publik
2022-01-17 14:35

Träningar och träningsmatcher den närmaste tiden inomhus genomförs utan publik.

Akademin väljer att hålla stängt kring träningsmatcher och träningar inne i Prioritet Serneke Arena fram till den 31 januari. Vi är väl medvetna om att vi kan ta in en begränsad och sittande publik men det är en resursfråga som vi inte vill belasta tränarna med. De ska fokusera på spelarnas utveckling. Inte stå och räkna besökare eller alternativt kolla vaccinpass.

Så därmed ber vi er under de närmaste två veckorna att inte besöka våra träningar eller matcher inomhus i Prioritet Serneke Arena.

Vår förhoppning är att allt lättar inom kort så att vi återigen kan ha publik som vanligt.

Läs mer hos SvFF.

Inställda aktiviteter
2022-01-11 11:17

Tyvärr blir vi tvungna att ställa in aktiviteter.

Med tanke på det rådande läget i vårt samhälle samt de nya restriktioner som börjar gälla den 12 januari så kommer Akademin att inte genomföra Europa Akademin, Öppna extraträningen, Akademifotbollsskolan eller den Öppna fotbollsskolan i januari.

Vi kommer att återkomma till Sportlovscampen och övriga aktiviteter i februari.

Anledningen är den förlängda restriktionen från den 23 december som numera gäller till 31 januari:

”Läger och cuper

Folkhälsomyndigheten avråder idrottsföreningar att från den 23 december 2021 till och med 16 januari 2022 ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas.”

Inställda aktiviteter

Öppen extraträning 20 januari.

Akademi Fotbollsskolan 21 januari.

Europa Akademin 23 januari. Återbetalning kommer att ske.

Öppen extraträning 27 januari.

Öppna Fotbollsskolan 28 januari.

Europa Akademin 30 januari. Återbetalning kommer att ske.

Jullovscampen inställd
2021-12-22 10:58

Tyvärr måste vi meddela att Jullovscampen är inställd.

Med nya restriktioner som kom den 23 december så måste vi ställa in Jullovscampen.

”Läger och cuper

Folkhälsomyndigheten avråder idrottsföreningar att från den 23 december 2021 till och med 16 januari 2022 ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas. Enstaka aktiviteter, matcher och endagstävlingar, av typen seriespel eller motsvarande kan dock genomföras. Dessa allmänna råd gäller inte för yrkesmässig idrott.”

Vi letar nya datum längre fram för att kunna genomföra campen och återkommer i mellandagarna med besked om detta. Alla kommer få full återbetalning eller erbjudande om deltagande på en annan camp.

Ladda ner medlemsappen

Våra partners