SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Göteborg Akademi
Kamratskap – Kul – Kämpa – Kunskap

Bli medlem i IFK Göteborg Fotboll
BLI MEDLEM
Europa Akademin 2022
2021-11-16 10:19

Tre nya datum för Europa Akademin i januari och februari.

 

Nu går det att anmäla sig till Europa Akademin den 23, 30 januari och 6 februari.

 

Grupperna är ändrade efter hur spelarna har anmält sig under hösten så de nya grupperna är 2008-2009, 2010 och 2011-12. Träningarna är även förlängda till 2 timmar.

 

IFK Göteborg Europa Akademi är en stor satsning på extraträning av unga fotbollsspelare i hela regionen. Både för flickor och pojkar födda 2008 till 2012. Europa Akademin är till för dig som vill lite mer med din fotboll. Du vill träna extra när möjlighet finns.

 

Läs mer här.

 

Anmälningssida.

IFK Göteborg Sportlovscamp 14–16 februari
2021-11-11 21:25

Anmälan för Sportlovscamp är öppen för spelare födda 2009 - 2013.

 

Vi vill förtydliga att läget är oklart just nu när det gäller pandemin och att restriktioner kan återinföras i Sverige. Det allmänna läget i Sverige kan leda till att vi måste ställa in Sportlovscampen.

    

I Nordens största multiarena, Prioritet Serneke Arena som är hemvist för IFK Göteborgs 5-stjärniga Akademi arrangerar vi en träningscamp under höstlovet för unga fotbollsspelare.


Förutom kamratskap, glädje och härlig stämning så erbjuder vi fotbollsträning i absolut toppklass. Varje grupp leds av en av Akademins egna tränare som under 3 dagar genomför 11 träningspass som fokuserar på teknik och anfallsspel. Övningarna är hämtade direkt från Akademins spelarutvecklingsprogram för utespelare och målvakter.

 

Våra ledord 4K – Kamratskap, Kul, Kämpa och Kunskap löper som en röd tråd genom 3 intensiva fotbollsdagar där ledarna kommer dela med sig av sina erfarenheter kring fotboll, träning, match och kamratskap.


Välkommen!

 

Observera att anmälan sker via SportAdmin och vid betalning kan du välja att betala direkt via kort eller via faktura genom Billmate som är partner till SportAdmin. Vid val av faktura kommer en mindre avgift tillkomma i form av en administrationsavgift. Vid val av faktura kommer även en kreditupplysning göras av Billmate via Creditsafe. Den syns inte för tredje part och påverkar inte kreditvärdighet.

 

Anmälan öppnar 07:00 12 november.

 

Anmäl dig här.

 

Intensiv och framgångsrik helg för Akademin
2021-11-07 20:43

Helgen har varit intensiv för de olika lagen i Akademin med flera lag i finaler.

 

Tre lag deltog i Gais Open som spelats under helgen i Göteborg. P14 och P13 vann sina finaler idag. P13 besegrade Örgryte IS i sin final på Valhalla IP med 2 - 1. Även P14 vann sin final mot IFK Haninge med 1 - 0. Även P12 deltog men där redovisas inte resultat och det genomfördes inte något slutspel. Men P12 ”vann” sin grupp och även den efterkommande ”slutspelsgruppen”. Läs mer här.    

 

I Prioritet Serneke Arena så genomfördes ett matchläger för F15 med inbjudna föreningar. Några av föreningarna som deltog var IF Brommapojkarna och Malmö FF. IFK Göteborg F15 tog sig till final men där blev Stångebro United för svåra och det blev förlust med 1 – 2. Läs mer här. 

 

Under fredagen avgjordes även SEF Trophy i Norrköping och P15 tog sig till final mot IF Brommapojkarna men förlorade med 7 – 8 efter straffar. Läs mer här.

 

I F17-slutspelet och semifinalen förlorade F17 mot Södra Sandby IF  2 – 3 efter förlängning.

 

P19 och P17 hade en framgångsrik dag mot Kalmar FF där P19 vinner med 8 – 2 och P17 vinner med 12 - 1. Just nu leder P19 Allsvenskan på målskillnad före Halmstad BK. P17 ligger tvåa efter Helsingborgs IF. Ettorna går till final mot vinnaren i den norra serien.

 

P16 besegrar Örgryte IS med 4 – 3 i den avslutande matchen i slutspelsgruppen.    

 

 

BLI MEDLEM
Kalender
Ladda ner medlemsappen
 
Våra partners